Hlavní obsah
Článek

Po unikátním modelu v přepočtu za 125 tisíc korun od Alexandera McQueena se vévodkyně z Cambridge (42) během oficiální návštěvy Kanady s manželem Williamem (41) blýskla v dalším skvostném modelu, tentokrát ovšem zdaleka ne tak nákladném...

Na pondělní recepci s politickými a vládními zástupci provincie Britská Kolumbie v prostorách tamní budovy vlády v hlavním městě Victorii Kate zvolila vkusné červené šaty značky Preen od britského návrhářského dua Justina Thorntona a Thei Bregazzi s cenovkou tisíc liber (31 tisíc korun). U hostitelů si šplhla ještě diamantovou broží ve tvaru javorového listu, jež patří do britské sbírky královských šperků.

Téhož dne ovšem vévoda s vévodkyní absolvovali i výlet do oblasti Bella Bella, v níž žijí původní kanadští obyvatelé zvaní Heiltsukové. Od nich se královskému páru dostalo domorodého uvítacího ceremoniálu.

Svůj outfit v safari stylu doplnila Kate o kožené kozačky, které jsou v jejím botníku stálicemi. Poprvé v nich byla zachycena v roce 2004 na hrách Game Fair před Bleinheimským palácem v Oxfordshire, ale od té doby je měla na sobě hned několikrát. Naposledy například během dubnové cesty po Bhútánu.

Reklama

Další články

Načítám