Hlavní obsah
Článek

V kostele Svatého Petra a Pavla v Říčanech bylo do dnešních hluboce nočních hodin dost rušno. Točil se tu totiž jubilejní sedmistý díl seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, který TV Nova odvysílá před Vánoci.

A premiéru si tu odbyl i písničkář Jan Nedvěd. Že by se rodila nová seriálová hvězda? „Probůh, jen to ne, byla to premiéra a také derniéra současně. A proč jsem do toho šel? No, měl jsem 24. září sedmdesáté narozeniny a dal jsem si tuhle herecko-pěveckou příležitost k nim jako dárek. A nejen sobě, ale i své manželce, která miluje Ordinaci a sleduje s napětím, co se v ní všechno děje,“ vysvětlil Nedvěd.

Zahrál si v jednom dílu a zazpíval písničku Kohout, pozdravil se s účinkujícími a nešetřil úsměvy. „Byla to opravdu výjimka, že jsem se do toho pustil. Víte, já už chci být doma, občas si pojedu zahrát a hlavně chci vidět Sázavu, jak teče a zrcadlí se. Já miluji odjakživa přírodu a tu si s chutí užívám,“ zasnil se na chvilku písničkář.

Svou roli v Ordinaci, kde hraje sám sebe, zvládl Jan jak jinak než bez problémů. Není škoda, že sotva začal, už končí?

„Ale kdepak. Jednu výjimku bych ovšem asi přeci jen udělal. Kdybych hrál s panem Rychlým. S ním bych hrál pořád. Je strašně moc charizmatický. A kdyby mě oslovil, že napsal scénář seriálu, okamžitě kývnu a jdu s ním do toho. Jen nevím, jestli by on chtěl se mnou točit,“ zamyslel se písničkář.

A Petr Rychlý, který stál opodál a chystal se pozvolna na svůj výstup, okamžitě zareagoval. „Až napíšu seriál, tak mu roli dám. A on na oplátku si zase se mnou zazpívá. Zkusili jsme spolu duet a šlo nám to. Takže budoucnost ukáže a možná vystoupíme jako skupina Rychlý Nedvěd,“ vtipkoval herec.

Reklama

Další články

Načítám