Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Její fanoušci se o to léta přou, teď snad dostanou konečně vytouženou odpověď. Talentovaná textařka a rapperka Sharkass alias Šárka Geroldová (21) neupadla v zapomnění, její videoklipy k songům mívají i miliónové sledovanosti. Třeba Plusy a mínusy, v němž se drží za ruku s holkou a mnozí to berou jako coming out dívky, která nemá prakticky žádné holčičí kamarády a vyrůstala na ulici s Ukrajinci. Jak to tedy má v soukromí?

„Řeší se to opravdu hodně. Pravda je, že jsem s holkami něco měla, to ale i s kluky. Nějak to neřeším. Kdybych měla stoprocentní jistotu, že jsem lesba, klidně s tím jdu ven. Dnes tohle téma už není žádné tabu a nebyl by důvod to ukrývat. Ale lesbička skutečně nejsem. Tuhle komunitu ale velmi ráda podporuju, mám v ní hodně fanoušků,“ řekla Super.cz Šárka, která tvoří nejen vlastní hudbu (a velmi úspěšně), ale maká i pro další interprety. Její texty nejsou plné klišé a mívají hloubku.

„V klipu Plusy a mínusy se mnou hrála má sestra, ale někteří v tom hned viděli něco jiného. Lidé prostě jedou na škatulky,“ chápe Sharkass, která je momentálně nezadaná.

Ta mnohým jinak orientovanou slečnu připomíná i svou image. „V soukromí se oblékám jinak, víc jako holka, ale že bych šla do společnosti za dámu, to se asi nikdy nestane. A je také pravda, že jsem vyrůstala mezi chlapy. Bylo to na jednom pražském sídlišti, většina z těch kluků byli Ukrajinci, pak někteří byli zavření třeba za to, že kradli policajtům auta. Drsná doba. A taky je pravda, že nemám moc kamarádek. Prostě klasická lesbická klišé. Aspoň lidi mohou vidět, že všechno není tak, jak to vypadá,“ uzavřela šikovná rapperka.

Reklama

Další články

Načítám