Hlavní obsah
Článek

Má na to konečně i glejt! Tahle krásná bruneta se stala oficiálně nejhezčí slečnou horkých měsíců, když vyhrála docela slušně obsazenou soutěž Miss léta 2016. A že měla velkou konkurenci! Podívejte se do fotogalerie na to, jak jí to sluší, i na další finalistky soutěže krásy.

Při finále v jednom pražském klubu to dvanáctka slečen pořádně rozjela. Nechyběla obří obrazovka a u nás nezvyklé efekty v podobě vodní a laserové show. A všude se promenádovaly lehce oblečené krásky.

Vítězkou se nakonec stala krásná Tereza Bohuslavová. Získala na rok káru a navíc poletí do Číny reprezentovat Českou republiku na soutěž Miss Bikini World.

„Finálový den na výstavě automobilů i samotné večerní vyhlášení vítězek se povedly. Během srpna jsme se s dívkami všechny spřátelily. Tím nedůležitějším pro nás bylo užít si všech radostí léta. Teď nás čeká spousta práce pro neziskovku IT people, která soutěž pořádá. Dívky budou s námi objíždět střední a vysoké školy a lákat neobvyklým způsobem na studium technických oborů na vysokých školách, Kromě toho nás čeká IT tábor a dívky získaly i hodně práce v modelingu. Práci mají zajištěnou na dlouho dopředu,“ uvedla za organizátory Alexandra Belingerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám