Hlavní obsah
Článek

Tohle už vážně vypadá jako další díl neuvěřitelné telenovely! Redakci Super.cz se ozvala maminka expřítele Ivety Bartošové (†48) Domenica Martucciho (47). Kvůli hádkám se obě před měsícem poškorpily. Teď ale Grazia Marino della Torre (65) Ivetě vzkazuje: "Nezlobím se na tebe. Miluju tě jako dceru, vrať se za mnou na zámek!"

"Iveta je hodná. Mám ji moc ráda. Vím, že se tady v Itálii cítila šťastná a v Čechách se jí prý teď nedaří nejlíp. Chci, aby věděla, že ji miluju jako vlastní dceru a že všechno, co se stalo, je už za námi. Může se vrátit a bydlet u nás," nabízí pomocnou ruku české zpěvačce matka Martucciho, přestože ví, že už se s Ivetou její syn rozešel. "Kdyby nechtěla bydlet v domě se mnou, máme i jiné domy. Hlavně ale chci, aby byla v pořádku a Itálie jí svědčila," myslí si della Torre.

Tvrdí, že Iveta během pobytu v Itálii nepila. "Doma žádné pití nemáme, nesnáším to. Cítila se tu dobře. Jestli měla nějaké problémy s alkoholem doma v Čechách, nevím. Ale v Itálii ne," říká matka Domenica.

Podobnou nabídku Ivetě vzkazuje i expřítelův otec Vincenzo Martucci (63) . "Nabízím Ivetě jasnou pomoc. Nechci o ní mluvit do médií. Iveta ale ví, o co jde. Pomohla mi, abych se zase usmířil se synem, a já si ji moc oblíbil," uvedl Martucci starší, který prý dokonce chce zaplatit všechny její dluhy. Ten mladší k tomu jen lakonicky dodává. "To, že jsme se rozešli, ještě neznamená, že Ivetě nebude má rodina dál pomáhat. Vždy má u nás v Itálii dveře otevřené. U nás ji nikdo nebude držet pod zámkem nebo jí kontrolovat mobil. V Itálii si mohla dělat, co chtěla, a nikdo s ní nemusel každý týden psát deník," řekl Domenico v jasné narážce na nového spasitele Bartošové Josefa Rychtáře.

Vyslyší Iveta volání skorotchyně a skorotchána, zvedne kotvy a odstěhuje se zpátky do Itálie?

Reklama

Další články

Načítám