Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Před dvěma lety princ William (34) a vévodkyně Catherine (34) vyrazili v rámci upevňování mezinárodních vztahů do Austrálie, letos absolvují poznávací cestu po Kanadě. Ať se britský královský pár objeví kdekoliv, vždy jej vítají davy obdivovatelů.

William a Kate v sobotu přistáli ve Victorii, kde se se svými dětmi Georgem (3) a Charlotte (1) sladili do modré barvy. Z hlavního města Britské Kolumbie si obdivovaný pár odskočil do nedalekého Vancouveru, kde na něj čekaly další povinnosti. William a Kate se museli obejít bez svých potomků, kteří ovšem nestrádali dlouho. Jejich rodiče se totiž vstříc dalším reprezentativním povinnostem vypravili soukromým letadlem.

Vévodkyně z Cambridge Kanaďany nezklamala a sounáležitost se zemí javorového listu vyjádřila výběrem oblečení. Šaty z dílny Alexandera McQueena v barvách místní vlajky byly skvělou volbou. Kate v outfitu zdobeném ornamenty ukázala štíhlé nožky a potvrdila svůj vytříbený vkus. Tato paráda ovšem není pro každého, protože vyjde v přepočtu na 125 tisíc korun.

Reklama

Další články

Načítám