Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není pochyb o tom, že Jaromír Jágr (52) zraje jako víno a nejspíš i díky mladší přítelkyni mu to nikdy tolik neslušelo jako teď. Možná právě proto byl nejslavnější český hokejista osloven k nafocení vlastního kalendáře. Toho se ujal známý módní fotograf Branislav Šimončík se svým týmem.

Ptali jsme se profesionálního sportovce, jak se v roli modela cítil. „Bylo to docela zvláštní, nikdy jsem nebyl typ člověka, který by vyhledával tyhle příležitosti. Nevěděl jsem, co od toho čekat. Na druhou stranu musím říct, že to bylo focené v Americe a fotograf Braňo mi to hrozně usnadnil. Udělal to tak, abych tam musel strávit co nejméně času, aby mě to neunavilo do mých dalších utkání. Nakonec si myslím, že to dopadlo skvěle,” svěřil se Super.cz Jaromír a jedním dechem dodal: „Braňo je opravdovej profesionál a dokáže vycítit, kdy člověk nemá náladu, kdy se necítí dobře, ví, kdy má zrychlit a kdy přestat.”

A tahle vlastnost se v případě spolupráce s Jágrem víc než hodí. „Vím, že dokážu být trpělivej maximálně hodinu, dvě a jakmile to přejde, tak se mnou nikdo nehne,” přiznal.

Jaromírova partnerka Veronika Kopřivová (33) má přece jen větší zkušenosti s focením než on sám. Sbíral od ní rady? „Už jenom její přítomnost mi dost pomáhala. Na tyhle věci nejsem zvyklej, ani to často nedělám a spoustu focení jsem v minulosti odmítl. Musím ale říct, že Veronika mi to hrozně zpříjemnila a usnadnila,” dodal Jaromír Jágr.

Reklama

Další články

Načítám