Hlavní obsah
Článek

Už několik měsíců jí hlavu nesmí zdobit korunka krásy, ale zapomenout na ni se jen tak nedá. Nikol Švantnerová (31) dělá vše proto, aby znovu rozproudila svou modelingovou kariéru v Čechách i v zahraničí a fotí a předvádí jako divá.

Nedávno si stoupla před objektiv fotoaparátu Daniela Zahrádky, který ji zvěčnil na piazzettě Národního divadla pro internetový web zaměřující se na módní stylingy. „S Nikol jsem fotil potřetí, pracovalo se moc dobře. Má super postavu a tak vše probíhalo jedna báseň,” komentoval fotograf spolupráci.

„S Danem jsem měla možnost fotit už minulý rok, když jsme čerstvě po korunovaci pracovali na editorialu a obálce, a už tenkrát jsme si sedli a focení bylo moc fajn. Když mi přišla nabídka na tento editorial, neváhala jsem, protože jsem věděla, že to bude zase příjemné a výsledkem budou krásné fotky,” hodnotila pro změnu práci modelka.

Česká Miss 2015 si focení užívala i přesto, že neprobíhalo zrovna v soukromí. „Focení probíhalo bez problémů. U Národního divadla byla sice spousta lidí, ale na druhou stranu to bylo vtipné tam mezi nimi poskakovat polonahá. Už jsem na to zvyklá,” směje se Nikol Švantnerová.

Reklama

Další články

Načítám