Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Upravenou, v kostýmku, ale s bouchačkou v ruce! Přesně tak se herečka Hana Ševčíková, známá jako Mařenka z Arabely, představí v seriálu Mordparta. Hana se v roli jednatelky firmy Olívie zmítá mezi nevěrným manželem (Pavel Rímský) a milencem (Jan Révai).

Na svého manžela umí být pěkně drsná, obzvlášť, když mu vyčítá jeho milenky. A jakmile najde zavražděného milence, hrozí, že svého muže i zastřelí. Ukázku z drsné scény uvidíte ve videu.

„Je to vůbec poprvé, co jsem držela opravdový revolver v rámci natáčení v ruce. Je to nepříjemný, mně to bylo velmi nepříjemný. Poprvé když jsem tam přišla a ukazovali mi to, jak tu zbraň vzít, tak je to velmi zvláštní pocit, nepříjemná směsice. Mám v ruce vražedný nástroj, to si uvědomíte,“ říká Hana.

„Bylo to vybočení z mých rolí, které jsem v poslední době měla. Měla jsem Honzu Révaie jako milence, kterého znám ještě z doby, kdy uvažoval, že bude herec a najednou se s ním potkám v Mordpartě,“ líčí Hana.

Drastický závěr si herečka pamatuje do detailu ještě dnes i po několika měsících natáčení.

„V mé roli není východisko. Je to určitý zkrat v člověku. Tohle byla už velká beznaděj, která vyústila ve zkrat, že se moje role musela dostat mimo sebe. Ona mrcha není, je jenom zklamaná životem s mužem, kterého milovala, postavením, do kterého se dostala jako žena, jako profesionálka. Ani milenec už pro ni nemá řešení,“ poodkrývá charakter své postavy Hana.

V roli jednatelky firmy obchodující se šperkama hraje excelentně, miluje drahé šperky i v opravdovém životě?

„Mám ráda bižuterii, která vtipně doplňuje oblečení. Mám samozřejmě zlato, vždycky s sebou moje klenoty nesou nějaký příběh, že jsem dala dceři život, udělala zkoušky, měla roli, ale abych si to kupovala sama a bažila po tom, tak to opravdu ne. Nejsem žádná velká sběratelka. Mám pár kousků, každý má pro mě hodnotu ne tím, že by byl drahý, ale proto, že se k němu váže můj osobní příběh,“ uzavřela Ševčíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám