Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dominika Mesarošová (38) má za sebou poslední přehlídku ve spodním prádle. Oslavila 31. narozeniny a už se chce soustředit spíše na podnikání. Prádlo už přenechá mladším kráskám.

"Ne, že bych na to neměla a necítila se, ale mám opravdu poslední přehlídku v prádle. Pak by mě museli zaplatit hodně velkolepě, abych se svlékla," řekla Super.cz na módní show Fashion Island v pražské Chuchli.

Na přehlídku ji přišel podpořit i její přítel Petr. Dominika vedle něj jen září. "Jsme spolu sedm měsíců, je to krátká doba, ale je to krásný, užíváme si to. Žijeme spolu od prvního dne, je to skvělé," upřesnila.

Dominika se chce nyní soustředit na svoji hostesingovou agenturu a projekt, kdy u moře učí ženy a dívky základům modelingu. "Snažím se taky trošku vypomoct svému partnerovi v práci, má toho hodně, tak pomáhám. Projekt jede, agentura jede. Mám co dělat," dodala s úsměvem Mesarošová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám