Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) znovu neustála mediální humbuk kolem své osoby a vzala nohy na ramena. Tentokráte ovšem pouze na rodné Slovensko. Vyjádření právníka rodiny mrtvého motocyklisty Jindřicha Rotrekla (†63) Karla Frimla ji minulý týden velice zabolelo. Dara sbalila dceru Lauru a společně se svou manažerkou Evou Skallovou vyrazily k rodičům. „ Je mi z toho všeho zle. Musím rychle pryč, alespoň na pár dnů,“ přiznala zničená Dara Blesku.

„Přestože má pan Friml vzdělání a úctyhodný věk, jeho chování postrádá podle mne elementární slušnost. Dřív, něž by mě o možných pochybnostech v případu kontaktoval kompetentní orgán, mě on sám už rovnou označil za viníka. Nejenže ví, co jsem v onen okamžik dělala, kam jsem se nekoukala. On dokonce ví, i na co jsem v ten moment myslela. Rozhodl se, že neúmyslné peklo splatí peklem úmyslným,“ konstatuje Dara.

Zdá se, že své černé můry se zpěvačka hned tak nezbaví. Stále se jen kaje a kaje: „Celé to neštěstí mi je a vždy bude nesmírně líto, cítím se však nevinná. Nepochybila jsem, ani jsem to neudělala úmyslně. Život jde dál a já se chci vedle své dcery probouzet beze strachu, že mě chce někdo poslat za mříže,“ dodala.

Na Slovensku má v nejbližších dnech Dara několik pracovních závazků. Poprvé navíc zasedne v porotě taneční soutěže Let’s Dance. Už o víkendu se ale musí vrátit zase zpátky do Česka. „Vracet se mi bude těžce. Už mám opět ze života peklo,“ konstatuje posmutněle Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám