Hlavní obsah
Článek

A už je to tady zase. Připadá nám jako by herečka Dana Morávková (52) představovala nové kolekce kabelek, na jejichž navrhování se podílí, téměř dva měsíce. Je to samozřejmě jen dvakrát do roka, ale i ona v tom má trochu hokej.

"Mám pocit, že je to šestá kolekce, ale možná, že sedmá nebo dokonce osmá," krčila rameny na přehlídce svých kousků.

Herečka má radost, že je o její tvorbu zájem, i když se většinou dámy rozplývají nad barevnými kousky, ale stejně odcházejí s kabelkami černými.

Daniny kabelky nosí i její kolegyně, ať už z divadla, anebo ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. Na obrazovku si je ale vzít nemůže Dana, ani ony. "Je tam totiž velký nápis, tak by to nebylo příliš vhodné. A můj styl není někoho přemlouvat," doplnila.

Nyní je prý Dana v jednom kole, a to ji čeká menší dovolená. "S manželem budeme mít dvacet let výročí, pojedeme do rumunského Temešváru. O tomhle městečku jsem žertovala, že bych s Petrem dokázala žít i tam," svěřila Morávková, kterou kromě Ordinace můžeme vídat v divadelních hrách v Divadle Bez Zábradlí, připravila choreografii k Shakespearově Zimní pohádce a aktuálně v době našeho rozhovoru finišovaly přípravy na premiéru hry Hexenšus v režii Petra Kracika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám