Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Petr Vojnar bude poprvé v přímém přenosu uvádět soutěž Miss. Parťáka nebo parťačku do dvojice nechtěl, prý si vystačí sám. "No, jakékoliv moderování nebo divadelní představení je pro mě živý přenos, takže se pro mě nic nemění. Ale samozřejmě přímý televizní přenos je něco speciálního," řekl Super.cz.

Petr nám také prozradil, že už půl roku nepije žádný alkohol. V rámci příprav to ale není. "Nějak to tak samo přišlo, mám hrozně moc práce a nehodí se mi to. Ale někdy mě to trochu štve, protože mi to chutnalo a bavilo mě to. Po alkoholu se mi strašně stýská," řekl a my jsme nevěděli, jestli nežertuje.

Mezi pozitivní důsledky abstinence považuje to, že se mu prý zostřil zrak. Tak aspoň pozná bez problémů všechny finalistky Miss Face. "Mám favoritku už od prvních kol, protože jsem některé z nich moderoval. Vyhlídnul jsem si ji už na castingu, postoupila do finále, tak doufám, že vyhraje. Ale jméno prozrazovat nebudu," svěřil.

A proč vlastně finále moderuje sám, když se takové události velmi často uvádějí ve dvojici? "Shodli jsme se na tom, že v případě přímého přenosu je lepší jen jeden moderátor, protože se tím eliminují případné problémy jako skákání si do řeči, a také tomu moderátor může udat tón a měnit ho v případě, že by se něco dělo. Když jsou dva, je to komplikovanější a náročnější," uzavřel. Tak jsme zvědaví, jak se mu to příští sobotu povede.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám