Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prázdniny prožila Dagmar Patrasová (67) velmi náročné. Kvůli zkouškám na muzikál Alenka v kraji zázraků nestihla ani plánovaný výlet do Itálie za svým fešným přítelem. Teď už je ale po premiéře, tak bude mít čas i na soukromí.

"Mám trošku pocit, že jsem hrála sama sebe. Myslím, že si autoři vzali totálně mustr z naší rodiny," překvapila nás Dáda, když přirovnala králíčka, který je jejím manželem v Alence v kraji zázraků, k Felixovi Slováčkovi.

Dáda vypadala po premiéře báječně, zvláště shozená kila jí prospěla. "Nedělám se sebou nic, to tak plyne. Myslím, že za ty dva roky, co si tady s králíčkem užívám, se to někde objevit musí," konstatovala, že zhubla kvůli problémům v manželství.

Už se ale těší, až se uvidí se svým fešným Italem. "Uvidíme se, přijede v říjnu. Já za ním jet nezvládla, denně jsme zkoušeli, a když už jsem měla pět dní volna, tak se nenašla vhodná letová spojení," vysvětlovala, že na to, aby si lásku neužívala jen virtuálně, ale i fyzicky, si musela kvůli pracovnímu zaneprázdnění počkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám