Hlavní obsah
Článek

Česká Miss World 2010 Veronika Machová (33) se na společenských akcích neobjevuje. Patří ke kráskám, které se rozhodly naplno poskytovat zázemí svému partnerovi. Loni se provdala za hokejistu Romana Červenku (38), s nímž žije pět let a mají čtyřletého syna Denise.

Výjimku udělala, když dorazila na pozvání kamarádky Romany Pavelkové (39) na představení nové kolekce kabelek Dany Morávkové (52), takže jsme ji okamžitě vyzpovídali. Kde se nám schovává? "Neskrývám se, jen nechodím na mediální akce. Jsem doma s rodinou a je to pohoda," míní Veronika.

S manželem a synem žili v Rusku, v Petrohradě, teď je jejich domovem Švýcarsko, kde je Roman v hokejovém angažmá. "Byla jsem v Praze jen díky tomu, že byl manžel na Světovém poháru v Kanadě. Tak jsme si užili rodinu, babičky zas vnuka," prozradila s tím, že další dítě zatím není v plánu. "Asi vás může mást ta moje volná košile," smála se.

"Užívám si rodinný život, naprosto mě to naplňuje a modeling už u mě vůbec nefiguruje," řekla nám Veronika. Ani žádnou jinou práci nehledá. Nemá na to čas. "Jsem takhle spokojená, nic už nevyhledávám. Teď jsme přijeli do Švýcarska, jsou to teprve dva měsíce, různě tam poznávám, kde můžu nakupovat, zařizuju bydlení, seznamujeme se s kulturou, s lidmi. Proti Rusku je to klidnější, bydlíme v malém městě, je to víc rodinné. Asi mi to vyhovuje víc," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám