Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Herečka Gillien Andersonová si nedávno posteskla nad tím, jak těžko se stárne ženám ve Spojených státech posedlých plastickými operacemi a dokonalým vzhledem. V Evropě prý můžeme podle agentky Scullyové stárnout do krásy. To jistě ano, pokud máme dermatologa a plastika šikovné tak, že jejich zásahy na nás budou všichni obdivovat právě jako „stárnutí s grácií“.

Plastika víček: maximální omlazení bez jizev a bolesti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plastická operace očních víček patří k nejžádanějším a také nejúčinnějším omlazujícím zákrokům. Trvá jen pár desítek minut, ale umí vrátit čas o mnoho let. Co ale rozhoduje o vynikajícím výsledku? Vždy je velice důležité, kdo a jakým způsobem oční víčka operuje. Podrobně se také vyptejte, kolik a za co zaplatíte. „Nízká cena ošetření bohužel obvykle znamená, že k lékaři, který slevu nebo nízkou cenu nabízí, lidé nechodí, a to mívá svůj důvod,“ říká doc. MUDr. Roman Šmucler, CSc., majitel kliniky Asklepion, kde operují prestižní chirurgové MUDr. Miroslav Krejča, Ph.D. a MUDr. Helena Singerová. Běžná je také nadstandardní pooperační péče ve spolupráci s oddělením dermatologie.

Pozdvihněte obočí! Je tu browlift proti gravitaci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Děláme málo faceliftů na to, jak moc omladíme v Asklepionu obličejů,“ říká o browliftu, poměrně málo známé operaci, doc. MUDr. Roman Šmucler, CSc. Omlazující efekt browliftingu je totiž ohromující. Je to postup, který ale v České republice kupodivu není nijak zvlášť rozšířený. Klienti, kteří přicházejí na konzultace kvůli plastice očních víček, ve většině případů netuší, že jejich problémem není pouze povislá kůže na víčkách, ale pokles celé horní části obličeje, tedy čela i obočí. Efekt, který by očekávali od operace víček, by se bez browliftu nikdy nedostavil. Chirurg při něm pomocí dvou malých řezů ve vlasové části hlavy vypne kůži na čele, pozdvihne obočí a celkově vás radikálně omladí.

Minifacelift pro přirozené omlazení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když si začneme kolem čtyřicítky všímat toho, že nám poklesávají kontury spodní části obličeje, pomůže k jejich zpevnění správná hydratace, povzbuzení kolagenu radiofrekvencí nebo laserem. Jak ale roky přibývají, je potřeba použít ostřejší zbraně. Na facelift ale klidně zapomeňte. Chirurgové kliniky Asklepionu používají techniku minilifting, při které vypnou kůži právě na konturách spodní čelisti. Jizvy jsou opět minimální, ale efekt dokonalý. Pokud vás trápí také podbradek, sáhnou v Asklepionu po speciální liposukční koncovce NeckTite, která odsaje šetrně přebytečný tuk a zároveň působením radiofrekvence vypne kůži, takže opět perfektní výsledek. Posuďte sami podle fotografie.

Další články

Načítám