Hlavní obsah
Článek

Vážné obvinění herce Brada Pitta (60), který prý měl na palubě soukromého letadla napadnout své děti, má už jasnější obrysy. Angelina Jolie (48) prý podala žádost o rozvod konkrétně po konfliktu Brada Pitta s adoptivním synem Maddoxem (15).

Podle serveru TMZ.com se Pitt a Jolie hádali a do jejich sporu se vložil právě Maddox, který se zastával matky. Herec se posléze měl na chlapce vrhnout a fyzicky ho napadnout. Situace měla být navíc vyhrocena, protože byl Brad opilý.

Hollywoodského herce kvůli incidentu vyšetřuje FBI a k dětem momentálně nemá přístup. Pitt jakékoliv fyzické násilí na dětech odmítá. Zdroje amerického webu se shodují v tom, že děti káral pouze verbálně, ale nikdy se na nich ani v minulosti nedopustil násilí.

Jolie se však konflikt v letadle hodil do krámu. Podle jiných zdrojů byl rozvod slavného páru na spadnutí a Jolie jen čekala na finální impuls, a tak jí hádka na palubě letadla přišla vhod.

Ač chce Angelina děti do výhradní péče a nyní se k nim Brad nesmí přiblížit, v budoucnu by prý herečka chtěla, aby děti navštěvoval a zůstal mezi nimi pěkný vztah. Zatím to ale na happyend moc nevypadá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám