Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Má pěknou tvářičku, luxusní tělo, ale s hlavou je to, alespoň jak se zdá, trochu horší! Jak Super.cz již informoval, loni stříbrný Muž roku Tomáš Martinka zaznamenal velký úspěch, když vyhrál celosvětovou soutěž Mister Global. Teď jsme se ale dozvěděli, jakou na místě českým mladíkům uřízl ostudu. Ve světě si teď asi budou myslet, že u nás žije jen parta nabušených a usměvavých neandrtálců!

Tomáš se po vítězství v soutěži zúčastnil natáčení několika televizních šou. V jedné thajské verzi Snídaně s Novou si musel připadat jak bába z perníkové chaloupky v solné jeskyni.

Když se ho zeptali, co všechno umí (v angličtině skills) a dávali mu nápovědy ve formě tance a zpěvu, byl schopný říci jen to, že dokáže jen modeling. A zopakoval i odpověď na otázku ze soutěže, co by udělal, kdyby měl šanci zachránit svět. „Jezdil bych každý den na kole,“ odvětil pohledný chlápek s nevinným úsměvem.

Pro Martinku je angličtina opravdu nestravitelné sousto. Když se ho moderátor ptal, kdy se rozhodl ucházet se o titul Mister Global (v angličtině jde o sousloví decide to apply), nebohý Tomáš pochopil, že se ho táže na to, kdy se rozhodl přiletět (fly). Později už si z něj spíkr začal dělat legraci. Laškoval s ním na téma, zda se svou přítelkyní provozuje lásku každý den, ani tomu ale plavčík nerozuměl a zbytek rozhovoru odpovídal jednoslovně a většinou na něco jiného.

Martinka už pár měsíců pobývá v Indii, kde se živí modelingem. Snad mu štace pomůže k tomu, aby se ve světě nejpoužívanějšímu jazyku alespoň trochu naučil porozumět.

Na to, aby se situace neopakovala, se snaží dávat pozor pořadatel Muže roku.

„Jedním z kritérií při castingu je schopnost konverzovat v angličtině. Ten, kdo nesloží jazykový test, nemůže za naši soutěž v zahraničí Česko reprezentovat. Podmínky každým rokem zpřísňujeme,“ řekl Super.cz pořadatel David Novotný.

Snad si trapas nevyslouží letošní vítěz Josef Kůrka, ten prý z testu dostal minimální počet bodů potřebných k tomu, aby mohl projít. Údajně už ale šprtá, až se mu z hlavy kouří.

Reklama

Další články

Načítám