Hlavní obsah
Článek

V novém muzikálu Srdcový král je jevištním partnerem půvabné a nezadané zpěvačky Genny Ciatti ženatý Roman Tomeš, jehož manželka čeká miminko. Tady tak nehrozí, že by na pódiu přeskočila jiskra.

"To určitě ne. Už se na nás jeho žena Míša byla dokonce i podívat a my jsme kamarádky, takže je to v pohodě. Ale přece jenom to bylo strašně divný - dát mu tam pusu, obejmout ho a dělat na něj oči. Pak jsem se Míše omlouvala, říkala jí, že to před ní opravdu nechci dělat. Ale ona říkala, že vypadáme roztomile," vyprávěla nám Genny. Míša nám přitom kdysi prozradila, že na Romanovy partnerky na jevišti žárlí a nejraději by s ním hrála v páru jedině ona. "Takže asi kecala," smála se Genny.

Genny je od rozchodu s přítelem Patrikem stále nezadaná. "Přítele nemám a zatím mi to vůbec nevadí. Té práce je teď tolik - teď jedna premiéra, za dva týdny druhá, to bude Adéla ještě nevečeřela v Divadle Broadway -, že jsem ráda, že se jí můžu naplno věnovat. Momentálně bych ani na partnera neměla čas, tak to ani neřeším. Když to přijde, tak to přijde," míní.

Na zájem mužů si ale prý stěžovat nemůže. "Asi mě někdo balí, ale ani to moc nejde, když jsem od rána do večera v divadle. Tak mi jenom píšou na Facebooku a omlouvám se, že teď není ten správný čas," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám