Hlavní obsah
Článek

Po Jonu Bon Jovim, který Romanu Vojtkovi (51) v posledně odvysílaném díle Tváře přinesl vítězství, se herec tentokrát představí ve zcela jiné hlasové poloze, jiném žánru... Promění se v amerického černošského zpěváka Raye Charlese.

K tomu je pochopitelně potřeba víc než jen paruka dlouhých vlasů, Vojtkovi museli změnit rysy v tváři, dát umělý chrup, samozřejmě nabarvit pleť. „Postupné lepení těch silikonových věcí, make-up a barvení vždycky stojí za to,“ říká Roman Vojtek s tím, že přípravy proměn mají i své stinné stránky.

„Máme zakázáno se potit, protože to se pak těch několik vrstev může začít odlupovat nebo jinak poškodit. Na pódiu budu sice sedět u klavíru a nevidomého jen hrát, ale musím říct, že proměna je to opravdu náročná,“ dodal herec, kterého během vystoupení doprovodí tři vokalistky.

A na jaké další proměny se mohou diváci v neděli těšit? Miroslav Etzler vystoupí jako Ivan Mládek, z Jana Ciny se stane John Legend, David Gránský se představí jako Meghan Trainor, Marta Jandová jako Bonnie Tyler, hodně zajímavé budou i Ivana Jirešová jako Alicia Keys, Markéta Procházková jako Scooter a Anna Slováčková jako Lady Gaga.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám