Hlavní obsah
Článek

Karel Gott (†80) se po roční pauze vrací k vystupování, za první štaci na desátého října si zvolil malou a intimní pražskou Malostranskou besedu. Ten, kdo by se chtěl na Mistra přijít podívat, ale nemá šanci.

„Sehnat vstupenku na koncert Karla Gotta? To bylo prakticky nemožné. Dlouho se nevědělo, jakým způsobem se budou vůbec prodávat, nakonec se zájemci museli ozvat emailem manažerovi klubu. A většinu lístků prý vykoupil jeden člověk. Během pár chvil nebyly,“ dozvěděli jsme se od důvěryhodného zdroje

Jestli lupeny nakoupil fanoušek zpěváka, který na vystoupení vezme své obchodní partnery či rozvětvenou rodinu, nebo o někoho, kdo místa vykoupil pro potřeby samotného božského Karla, který jimi tak může podarovat své známé a blízké, to se už asi nikdo nikdy nedozví.

Na koncert se nedostanou ani média. „Vzhledem k omezené kapacitě sálu Malostranské besedy nejsou možné akreditace novinářů na koncert pana Karla Gotta. Děkujeme za pochopení,“ reagovala na dotaz Super.cz mluvčí Ivany Gottové a Karla Gotta Aneta Stolzová.

„Pan Gott ale slíbil, že jestli bude mít jeho vystoupení úspěch, určitě tu ještě jeden koncert odehraje,“ dozvěděli jsme se v Malostranské besedě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám