Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Supermodelka Gigi Hadid (29) se ve středu dokázala sama vymanit ze spárů neznámého muže, který ji při odchodu z přehlídky Max Mara v Miláně zákeřně čapl zezadu a zvedl do vzduchu. Gigi neváhala a duchapřítomně jej praštila loktem do hlavy.

Gigi se nachází v italském městě módy kvůli právě probíhajícímu týdnu módy i se sestrou Bellou, která se rovněž toho dne proháněla po mole slavné značky, a proto z akce odcházely společně. Když ruku v ruce procházely houfem lidí, s několika fanoušky se Gigi vyfotografovala, když vtom ji jeden z mužů v davu zezadu chytil a začal zvedat. Rozčílená modelka nejenže šílence loktem neohroženě uhodila do hlavy, ale když utíkal, ještě se za ním vydala a ostře nadávala. Poté se ale i se sestrou vrátila k přistavenému vozu a než nastoupila, stihla vyčinit postaršímu muži, dost možná své ochrance.

Oním ‚šprýmařem‘ v klobouku mohl být podle některých názorů i nechvalně proslulý Vitalij Sediuk, který už mnohým celebritám podobnými vtípky znepříjemnil život. Od zdánlivě křehké a bezbranné přítelkyně Zayna Malika to ale schytal...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám