Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zuska Velichová (Zuska s 's' psáno záměrně, herečka si tak sama říká - pozn.) je krásná a milá herečka, kterou diváci televizních obrazovek znají především z Ordinace v růžové zahradě, kde ztvárnila zdravotní sestřičku Moniku. V létě natáčela zahraniční studentské filmy, zahrála si také v klipu české kapely HighLights Lítá čas kolem nás či moderovala akce a do toho zkoušela v divadle. A pořád nemá dost. „Dalším zajímavým projektům jsem vždy otevřená,“ usmívá se.

Zní to jako šílené pracovní tempo bez šance na osobní život? Trochu. Ale v životě Zusky má partnerský vztah pevné místo. I když pevné zní v tomto konkrétním případě paradoxně. Hereččin přítel totiž pochází z Argentiny, kde také vždy půl roku pobývá.

„Seznámili jsme se shodou okolností v den mých narozenin 13. 7. 2014, když jsem zrovna hrála ve videoklipu brazilského zpěváka. V tomto videoklipu jsem měla jezdit na koni, tak ke mně režisér poslal ze stájí právě jeho, aby mě to naučil. Bylo to v období, když jsem se akorát do Prahy přistěhovala a on tady byl také nový,“ povyprávěla o počátcích vztahu, který se vzápětí ukázal být docela velkou partnerskou výzvou.

„Je to od samého začátku náročné, protože tady žije půl roku a pak půl roku v Argentině. Letos bude odlétat teď v půlce října a mě při pomyšlení na den jeho odletu bolí u srdce,“ posteskla si nedávno Zuska.

Reklama

Další články

Načítám