Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Původně to prý měla být upjatá a decentní role, ale protože pan režisér má vždycky pravdu, dost se změnila. Knihovnici v muzikálu Srdcový král proměnil Šimon Caban v chtíčem zmítanou dračici. Pikantní na tom ovšem je, že roli na premiéře ztvárnila herečka a také moderátorka křesťanské TV Noe, půvabná blondýnka Markéta Martiníková.

"Začal se ve mně vzbouzet komediální talent a tu postavu jsem si začala zamilovávat. Je fakt, že jsem se na to, že jsem moderátorka křesťanské televize, docela odvázala. Je to docela hustý, ale je to jenom role, navíc opodstatněná role. Je to o lásce a o vášni, které jsou lidské. Za tu roli se nestydím," řekla nám Markéta, která je navíc i docela čerstvě vdaná.

Kromě toho, že Markéta hraje v muzikálu a moderuje v televizi, můžeme ji vídat v malých rolích snad ve všech televizních seriálech. "Teď budu točit Ordinaci, Přístav, První republiku, budu i v Prvním oddělení. A letos budu mít už druhé sólové adventní pěvecké turné," pochlubila se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám