Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmnáctiletá Ruska Anna Feschenko odjela letos v červnu krátce po úspěchu na soutěži Miss Moskva do Dubaje. Výlet měl být podle jejích slov výhrou v soutěži, podle jejích kamarádek se ovšem nechala zlákat vidinou peněz, které by mohla získat za prodej svého panenství, které je ve Spojených arabských emirátech u dívek a mladých žen hodně ceněné.

Svému okolí před odjezdem Anna tvrdila, že cestu vyhrála v soutěži, kamarádka je ale přesvědčena o něčem jiném. Její skutečnou motivací byla snaha dostat se do agentury poskytující prostitutky movitým klientům. Prý počítala, že za panenství by mohla získat až 10 tisíc liber, tedy více než 300 tisíc korun, které následně použije na studia na univerzitě.

Aby jako neplnoletá mohla odletět, pozvala na ‚výlet‘ svou devatenáctiletou kamarádku Ekatěrinu, která se prý po zjištění skutečného záměru cesty s Annou pohádala a ze země odletěla zpátky do Ruska. Ta pak o všem informovala matku mladé Miss, která následně případ nahlásila na policii a nyní dceru prosí, aby se vrátila. Matce se podařilo s Annou zkontaktovat pomocí sms zpráv. Poté, co nesplnila slib a nepřijela domů, se rozhodla celý případ s nadějí na lepší vývoj událostí uveřejnit.

Reklama

Další články

Načítám