Hlavní obsah
Článek

Jana Cinu známe z činohry i muzikálů a nyní kývl na příležitost v novácké show Tvoje tvář má známý hlas dostat se pod kůži i televiznímu publiku. Byla by ale škoda ho sledovat jen přes obrazovku. Příležitost vidět Honzu v jiné poloze než té, řekněme estrádní či zábavní, budou mít fandové jeho či divadla vůbec v připravované inscenaci divadla Studio DVA Šíleně smutná princezna.

V té Honza ztvární prince, princeznu, kterou bude rozesmávat pak Berenika Kohoutová. „Je to moje nejoblíbenější pohádka, nejen kvůli písničkám a skvělým hlavním představitelům a jedinečnému výtvarnému řešení, ale hlavně díky humoru, který mě bavil už jako dítě a doteď mě nepřestává udivovat a bavit čím dál tím více,“ říká Cina a Kohoutová ho doplnila, že pro roli jejího prince nezná nikoho vhodnějšího.

Herci už za sebou mají první čtenou zkoušku, na níž nechyběli ani další protagonisté. Z těch jmenujme Danielu Kolářovou, Annu Šiškovou, Jana Krause, Miroslava Mejzlíka, Romana Štabrňáka či Bohumila Klepla. Premiéra je naplánována na 25. listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám