Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Premiéru muzikálu Srdcový král už má herec Roman Tomeš za sebou. Ta otcovská jej teprve čeká. Právě o očekávaném miminku jsme si se sympatickým hercem popovídali v zákulisí Divadla Kalich.

Roman se totiž pochlubil doutníkem, který po premiéře dostal. Doutníky ale také bývají dárkem pro novopečené otce. "Tenhle jsem dostal od svého kamaráda a kolegy Přemka Pálka, ale až budu otcem, budu asi kouřit častěji, jestli je napadne dát mi je jako dárek. Na roli otce se těším, každým dnem Míše roste bříško víc a víc, už si s ním povídáme, hladím ho a včera mi Miška volala do divadla, že cítila první kopnutí," vyprávěl nám.

O dítěti mluví v mužském rodě, výsledky ultrazvuku, které by určily pohlaví, ale ještě nejsou. "Máme tady kolegyni Charlie Doubravovou, která to prý pozná a vždycky se trefila správně. A nám řekla, že tu energii cítí a bude to kluk," svěřil nám Roman. "Jsem ze třech kluků a i Míša si spíš přála holčičku. Tak uvidíme, jak to dopadne. Ale hlavně, ať je to zdravé, to je nejdůležitější," dodal.

Reklama

Další články

Načítám