Hlavní obsah
Článek

Kde koupit nový nábytek? Máme pro vás super tip, díky kterému si zařídíte celou domácnost a ještě přitom 2× ušetříte. Běžte na stránky MT nábytek a najdete tam bezmála 9 a půl tisíce modelů do každého interiéru se slevami až 67 %. Navíc vám nákupy od 3 000 korun, objednané do 29. září, dovezou kamkoliv po ČR zadarmo. Koukněte se na výběr z akčních kousků a nezapomeňte, zbývají poslední 4 dny!

Může obývací stěna jen tak měnit barvy? Může, a koupíte ji s téměř poloviční slevou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá návštěva oněmí úžasem, až spatří ve vašem obýváku moderní obývací stěnu Kobe. Na přání k ní totiž dostanete i 16barevné LED osvětlení s dálkovým ovládáním, takže si každý večer obarvíte podle své nálady. Skříňky rozmístíte, jak potřebujete, zaplníte rozmanité úložné prostory, oceníte jejich odolný povrch a pak už si jen užíváte svoji domácí pohodu. Senzace! Dříve za 10 288 Kč.

Rohová sedačka nabitá funkcemi za skvělou cenu – ještě víc pohodlí pro domácí i hosty

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Parádní a užitečný kousek nábytku získáte pořízením sedací soupravy Viviana. Posuďte sami: Vyberete si ze 2 velikostí a několika barevných kombinací čalounění z látky a ekokůže. Snadno ji rozložíte na prostornou postel. Vše potřebné schováte do vnitřního úložného prostoru. Na boční opěrky si odložíte jídlo a pití. Pohodlné polštáře dostanete v ceně. Stačí? Nám tedy ano. Dříve za 16 178 Kč.

Nezáleží na tom, kolik máte oblečení. V praktické skříni je místo na každý váš kousek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Věšte kabáty na ramínka, skládejte trička do komínků, motejte z ponožek klubíčka. Do šatní skříně Saima s kombinovanými úložnými prostory pohodlně schováte všechny vaše oděvy. Potěší vás přírodní dekor dřeva olše s moderní povrchovou úpravou nenáročnou na údržbu, stejně jako plynulé posuvné dveře, nezabírající v pokoji další místo. Výhodný a chytrý nákup. Dříve za 5 837 Kč.

Bezpečné lůžko pro vaše dítě? Vsaďte na pevný masiv a spěte i vy celou noc v klidu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vychutnejte si bezstarostné noci díky dětské posteli Valerio, ve které bude vaše zlatíčko spát v naprostém bezpečí. Pevná zábrana vás zbaví strachu ze zranění dítěte při pádu na zem a vhod přijdou i prostorné úložné šuplíky. Do těch si malý nezbeda před spaním naskládá své hračky a na žádnou z nich pak v noci nešlápne. Vyberte si barvu postele a usínejte oba klidně. Dříve za 5 974 Kč.

Slevy nábytku až 67 % + nákup od 3 000 = doprava zdarma. Ušetřete ještě více!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Buďte chytří a chyťte příležitost za pačesy! Už za 4 dny končí týden supervýhodných nákupů u MT nábytek. Mají pro vás třeba senzační obývák i s jídelním koutem, zlevněný o 12 422 korun, útulnou ložnici levnější o 14 301 korun nebo velký jídelní set v mnoha barvách s obří slevou dokonce 16 646 korun. A tisíce dalších možností, jak za výborné ceny lépe bydlet. Využijte dopravu zdarma od 3 000,- nebo nákupy na splátky a pořiďte si domů to, o čem sníte, nejvýhodněji, jak to jen jde. Do 29. září!

Další články

Načítám