Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O téměř tři čtvrtě metráku se před časem podařilo zhubnout britské herečce Tině Malone. Dámě, známé převážně ze seriálu Shameless, trvala hubnoucí pouť dlouhých šest let, výsledek je ovšem neuvěřitelný. Z Tiny je dnes úplně jiná žena plná sebedůvěry, kterou podle jejích slov pořád dokáže dojmout k slzám, když se vidí v zrcadle.

Ačkoli mnozí její fanoušci zastávají názor, že to s hubnutím přehnala, ona sama je ze sebe u vytržení. „Když jsem si minulý týden zkoušela šaty velikosti 34 a podívala se do zrcadla, nemohla jsem si pomoct a prostě jsem plakala. Byla jsem tak šťastná a v šoku. Nemohla jsem to potlačit,“ nechala se slyšet herečka, kterou domácí televizní publikum zná ještě ze seriálu Brookside či ze sitkomu Dinnerladies.

Malone se podařilo zeštíhlit převážně díky bandáži žaludku, kterou podstoupila v roce 2010. Od té doby utratila v přepočtu přes milión a půl za nejrůznější procedury, mezi nimiž nechyběly lifting obličeje, redukce přebytečné kůže na břiše či nová prsa.

S manželem Paulem Chasem, jenž je o 19 let mladší, by nyní ráda obnovila manželský slib z roku 2010. „Plánujeme příští rok obnovit naše sliby, ale po šatech se dívám už teď. Vždycky jsem snila o tom, že budu perfektní nevěstou, tak jsem si myslela, proč to neudělat znovu? Příští rok mi bude 54, ale cítím se nejmladší, jak jsem se kdy cítila,“ neskrývá radost Malone.

Reklama

Další články

Načítám