Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Atraktivní blondýnka Tereza Šauer si před lety splnila velký sen, když ozdobila obálku časopisu Playboy a mohla se honosit titulem Playmate.

Tereza tehdy vystavila na odiv vysportovanou postavu v rouše Evině a ohromila nejen svými dokonalými křivkami, ale i značně vyvinutým poprsím. Sympatická blondýnka v té době působila jako osobní trenérka a výživový poradce na volné noze.

Půvabná Playmate se však rozhodla radikálně změnit svůj život, odletěla na Aljašku a pracovala v rybárně! Soudě podle fotek, kterými se pochlubila, byla však za velkou kočku i v daleké divočině.

A proč se kráska z titulní strany pánského magazínu rozhodla zrovna pro náročnou dřinu v rybárně?

„Potřebovala jsem změnit prostředí, srovnat myšlenky a uspořádat životní plány. Zároveň mě lákalo vyzkoušet si náročnou práci a sáhnout si na dno svých sil. A to se mi povedlo. Pracovali jsme 16 až 18 hodin denně ve vlhku, zimě a krvi. Bylo to náročné, ale dalo mi to víc, než jsem čekala,“ prozradila Super.cz Tereza, která po skončení sezóny procestovala celou Aljašku.

„Viděla jsem snad všechno, od velryb, kosatek a medvědů, až po neuvěřitelnou polární zář a horu Mount McKinley (dnes známá jako Denali),“ pochlubila se Playmate, která teď plánuje hlavně odpočinek a spánek. Chce se totiž dostat zpěv do formy a příští rok se na Aljašku vrátit.

„Po delší době se rýsuje práce se slovenským fotografem, na kterou se moc těším,“  říká Tereza, jež bohužel musela pustit k ledu práci fitness trenérky.

„Vzhledem k tomu, že jsem v zimě utrpěla vážné zranění kolene, se kterým mám stále problémy, tak se cvičení nemůžu věnovat, a tedy ani práci trenérky. Plánuji návrat zpět na Aljašku do rybárny nebo přímo na loď a jednou bych si ráda otevřela malou kavárničku,“ zasnila se Playmate, jež by díky svým půvabům jistě neměla nouzi o zákazníky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám