Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdou středeční přehlídky německého návrháře Philippa Pleina se stala celebrita z povolání Paris Hilton (43), která po dlouhé době oprášila modelingové zkušenosti. Velkolepou módní show s novou kolekcí na jaro a léto 2017 uspořádal osmatřicetiletý designér ve městě módy Miláně, kde právě probíhá fashion week. Kromě Paris na ni přitom zavítala i Fergie (49).

Speciálně pro Paris navrhl Plein šaty s průstřihy zdobené zlatými řetízky. Jeho letošní specialitou se staly bohatě zdobené páskové gladiátorky na podpatcích. V podobných se totiž představila během vystoupení i stále krásná členka skupiny Black Eyed Peas.

Je až k nevíře, že Paris stále nemá štěstí na toho pravého muže. O svém posledním partnerovi Thomasi Grossovi si to sice myslela více než rok, a dokonce se za ním odstěhovala do Švýcarska a plánovala společnou budoucnost, letos v dubnu ale nakonec překvapila nečekaným vývojem událostí a oznámením rozchodu. Od té doby zůstává oficiálně sama...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám