Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Zusku Velichovou znají diváci Ordinace v růžové zahradě 2 jako sestřičku Moniku, my ji nedávno potkali v jiné roli - jako stylový doprovod na mezinárodním turnaji v pólu Prague Polo Cup 2016, kterému se věnuje její partner.

Co o něm herečka prozradila? „Je starší než já, ale věkový rozdíl nepociťuji po žádné stránce. Jeho duše je velmi mladá a energická, asi je to tím, že je celý život spjat hlavně s přírodou a díky tomu nezná, co je to civilizační stres. Právě jeho sepětí s přírodou se mi na něm nejvíce líbí,“ řekla o svém milém Zuska.

Ta měla letos v létě poměrně napilno. „Myslela jsem si, že budu hodně cestovat a poznávat nové destinace, místo toho jsem zůstala pracovně v Praze. Celé léto jsem měla nějaké natáčení. Zejména jsem spolupracovala na zahraničních studentských filmech. Potkala jsem se s mladou americkou režisérkou Jay Walker, která je velmi ambiciózní a spolupráce s ní pro mě byla přínosná. Do toho jsem si zahrála ve videoklipu Lítá čas kolem nás kapely HighLights. Kromě hraní jsem také moderovala eventy v Praze i mimo Prahu. Zároveň jsem si také přivydělávala i voiceovery, což bylo zajímavým zpestřením,“ prozradila s tím, že nezanedbává ani divadelní pole.

„V současné chvíli dojíždím do rodné Plzně, kde zkouším novou hru Gogoloviny a zároveň přezkušuji další hru po kolegyni, která čeká miminko. A dalším zajímavým projektům jsem vždy otevřená,“ vzkazuje tvůrcům.

Reklama

Další články

Načítám