Hlavní obsah
Článek

V červnu se herečka Emily Blunt (41) stala podruhé maminkou, ale na její postavě není vůbec patrné, že ještě nedávno měla těhotenské bříško. Na premiéře filmu Dívka ve vlaku už byla opět tenká jako proutek.

Na londýnské slavnostní projekci filmové adaptace knižního bestselleru Emily překvapila útlou postavou, již zdůraznila v přiléhavých bohatě dekorovaných šatech. Takovými parametry se může krátce po porodu pochlubit málokterá maminka. Na premiéře jí nedělal společnost manžel John Krasinski, ale kolega z Dívky ve vlaku Luke Evans, známý z adrenalinové série Rychle a zběsile.

Maminka dvouleté Hazel a tříměsíční Violet se nebrání výrazným modelům ani experimentování s vlasy. V komedii Ďábel nosí Pradu jsme ji viděli jako zrzku, v Lovu lososů v Jemenu se předvedla jako brunetka a nyní se dala na zesvětlování.

Film Dívka ve vlaku, který diváci v kinech uvidí počátkem října, vzbuzuje velká očekávání. Emily už bodovala po boku Toma Cruise (61) ve sci-fi Na hraně zítřka a loni sklidila uznání za drsné drama z prostředí drogové mafie Sicario: Nájemný vrah. Role alkoholičky, již špehování exmanžela zaplete do vyšetřování vraždy, z ní už předem dělá favoritku příštích oscarových nominací.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám