Hlavní obsah
Článek

Když se někde objeví zpráva, že hvězda pořadu One Man Show na Streamu Kazma chystá další díly, snad všichni v šoubyznysu zpozorní, zpotí se a začínají se bát. Podařilo se mu pokořit České lvy, zostudit pořadatele ruského mistrovství světa v hokeji, nebo si vystřelit z fanoušků Katy Perry. A do prosince chystá podle svých slov ještě tři obří „pod*lávky“!

„Do konce roku bychom chtěli odvysílat ještě tři díly. Ještě nejsou dotočené, pracujeme na nich. O co půjde, nemůžu ani naznačovat. Na pozoru by se ale měl mít každý,“ říká s ďábelským uspokojením Kazma. Podle něj půjde ještě o větší pecky, než dřív.

„Náš cíl je posouvat laťku výš a výš, každý díl chceme udělat lepší. Zatím se nám to daří. Věci, které chystáme, jsou fakt velké. Čím je to populárnější, tím je na to víc prostředků. A to je dobře,“ chválí svou šou.

Říká, že se nemá za co stydět, protože napálené lidi netouží zbytečně a za každou cenu ztrapňovat.

„Nesnažíme se být primárně zlí. Každý díl s sebou samozřejmě nese riziko žalob. Velmi napjaté bylo například i Rusko. Poděláváme tolik lidí, že s tím počítáme a jsme na to připravení. Máme právní oddělení, a když jdeme do něčeho, co je na hraně, konzultujeme to,“ vysvětlil Super.cz Kazma na tiskovce k podzimním novinkám Streamu, kterou moderoval.

„Odmala jsem byl průšvihář, ale teď mi za to platí,“ chlubí se týpek, který už má hodně proslavený obličej, ale naštěstí má fígl, jak si uchovat soukromí.

„Když chci být neviditelný, sundám si sluneční brýle. To byl vlastně i původní záměr toho, proč jsem je začal nosit. Chtěl jsem, když dělám takhle veřejnou věc, mít možnost brýle sundat a být zase sám sebou. Nefunguje to stoprocentně, ale když někam jdu a nasadím si je, jsou okamžité reakce, lidé za mnou začínají chodit. Je toho hned o padesát procent víc,“ dodal moderátor a producent One Man Show.

Reklama

Další články

Načítám