Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nezmar Petr Čtvrtníček s rolí kšeftmana Karla Čížka v seriálu Streamu Autobazar Monte Carlo srostl tak, jako by tuhle profesi dělal celý život. A diváci ho zase milují. Auta po něm chtějí shánět už i strážci zákona. Seriál mu ale přinesl i těžké chvilky na place!

Nové díly se začnou vysílat desátého října a hned první je docela akční. Čtvrtníček se v něm producíruje ve velké výšce, přesto se nenechal zastupovat kaskadérem.

„Byl jsem nahoře. Na široké sklo to vypadá, že je to třicet metrů vysoko, ale bylo to z třinácti. Stačí jenom odvaha. Už jsem dřív skákal do krabic,“ bagatelizuje herec scénu.

„Na place byli kaskadéři, kteří to tam rovnali a připravovali. Kdybych se zabil, skočí to ten druhý. I když je to v prvním díle, tak by to bylo asi divné,“ přemítal naoko vážně.

Natáčení bylo pojištěné, sám Čtvrtníček si svůj pracovní nástroj, hlasivky, pojistit ještě nedal.

„Spíš bych si pojistil jeden z těch laloků, co je nahoře. Hlas nepotřebuju. Můžu dělat pantomimu a oční gymnastiku,“ tvrdí.

Za léta, co je vidět, si ho lidé spojovali tu s Českou sodou, tu s reklamou na telefonního operátora, kde byli psi převlečení za soby.

„Soda pořád trvá, ta je nesmrtelná, nechybí ani Ivánku, kamaráde. A teď jede Monte Carlo. Každý policajt, kdykoliv mě zastaví, což je málo, takže většinou na benzínce, chce koupit nějakou m***u. Chtějí, abych jim dovezl nějakého germána ve vůni,“ uvedl pro Super.cz jeden z největších šprýmařů republiky.

Na tiskovce Stream.cz kromě toho představil například i nový seriál Semestr o studentech, který se bude odehrávat jen skrze kamery na počítačích a mobilech. Novináře také zaujala série Mrazivá tajemství, v němž „experti“ z řad kreslených doktorů, vyšetřovatelů a právníků objasňují, co „děsivého“ se skrývá za slavnými pohádkami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám