Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tyhle dámy se nebojí, jak se lidově říká, „nažrat“! V Praze v úterý proběhlo finále soutěže plnoštíhlých žen Miss Prima křivky 2016, v níž dostaly šanci dámy, které by v tradičních soutěžích krásy pro svá kila navíc neměly šanci uspět. Mrkněte do fotogalerie, jaká těla a jakou zábavu předvedly!

Klobouk dolů před nimi za statečnost. Není vůbec jednoduché postavit se na pódium v sále pro několik set lidí, i kdyby byl člověk ztělesněním klasické představy dokonalé krásy, natož když má nějaký ten kilogram (nebo desítky kilogramů) navíc.

Vítězkou těžkotonážního klání se stala Leona Šenková, bývalá hvězda SuperStar.

„Jsem propálenější, ale žádné úlevy nebyly. Musela jsem absolvovat všechny disciplíny jako mé konkurentky, makala jsem na sobě a mnohdy to byla opravdu hodně velká dřina. Výhru si užívám a tuhle soutěž beru jako hodně náročnou přehlídku schopností a dovedností,“ prozradila spokojená zpěvačka.

Předsedou poroty se stal Radek John, který už byl v porotách snad všech možných soutěží, ale tuhle považuje za nejprospěšnější. A prý nejen proto, že ji pořádá jeho partnerka Markéta.

„Ty holky, které se akce účastní, nemají míry oněch mediálních štíhlých krasavic, a přestože toho hodně umí, jsou odstrkované na vedlejší kolej. A nezaslouženě. Jezdil jsem na jejich soustředění, kde makaly, až se z nich kouřilo. Byl to takový jejich postgraduál a teď, při finálovém večeru, odcházejí s úplně jiným sebevědomím, než s jakým nastupovaly. Dostávaly strašně do těla, prodělávaly krize a tady se potkávám s někým jiným než na začátku. I proto jsem roli předsedy poroty vzal rád,“ uvedl John.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám