Hlavní obsah
Článek

Hollywoodští tajnůstkáři Ryan Gosling (35) a Eva Mendes (50) prý nepozorovaně vstoupili do manželského svazku. Doufejme, že jim to spolu vydrží déle než Bradu Pittovi s Angelinou Jolie.

V den, kdy celý svět řeší rozvod slavného páru, naštěstí přišla i pozitivní zpráva, která potěší všechny kromě fanatických fanynek Ryana Goslinga, které by se rády viděly na místě Evy Mendes. Hollywoodští kolegové už podle amerického magazínu US Weekly tvoří manželský pár. Svatba Ryana Goslinga ale byla tak tajná, že není zřejmé, kdy přesně k ní došlo.

Herci, kteří se do sebe zamilovali před pěti lety při natáčení filmu Za borovicovým hájem, si přísně střeží své soukromí, takže svatební fotky nejspíš nikdy neuvidíme, stejně jako jejich děti. Eva Mednes se maminkou poprvé stala až ve svých 40 letech, kdy porodila dceru Esmeraldu. Letos v dubnu se rodinka rozšířila o Amandu.

Zatímco Evu plně zaměstnává péče o dvě děti, Ryan letos slaví úspěch s muzikálem La La Land. Film už bodoval na festivalu v Benátkách, kde přinesl cenu herečce Emmě Stone, a mluví se o něm i v souvislosti s možnými příštími oscarovými nominacemi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám