Hlavní obsah
Článek

Mezi celebritami poslední dobou frčí natáčet vlastní make-up tutorialy. Zkušené jsou v tomto směru například Kylie Jenner, Kim Kardashian či Ariana Grande. Nově na internetu předvedla návod na líčení Eva Longoria Bastón (49), která se ovšem současnému trendu měla možná raději vyvarovat...

Jindy vždy krásná a dokonale upravená herečka, jejíž největší módní ikonou je Marilyn Monroe, sdílela video, na němž předvádí své líčící triky i konkrétní dekorativní kosmetiku, kterou používá. Kamenem úrazu jsou ovšem některé záběry z počátku videa, na nichž je herečka zachycena ještě bez make-upu. Opuchlé oči, nevýrazné řasy a především pleť s černými tečkami nejsou u hvězdy jejího formátu k chlubení.

Je vidět, že manželka obchodníka Josého Antonia Bastona žádného osobního vizážistu nepotřebuje a vystačí si sama i co se večerního make-upu týče. Výsledkem celého snažení na videu je sjednocená pleť a kouřové líčení očí ve fialovo-stříbrném odstínu s dramatickou černou linkou na horním víčku. Celkem proměna, co říkáte?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám