Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Ilona Svobodová je pro maskéry seriálu Ulice tak trochu oříšek. A to kvůli svým třem tetováním, která nekorespondují s charakterem její postavy Jitky. A tak se pro scény, ve kterých Ilona ozdobené tělesné partie obnažuje, musejí maskovat. Třeba pro scény milostné, které dnes diváci uvidí.

Kérky má Svobodová zatím tři, ale kdyby to šlo, ‚pod jehlu‘ by šla znovu. „První jsem si nadělila k padesátinám, to mám na zádech. Další na noze a třetí na hrudníku. Ráda bych si nechala udělat další, ale nemůžu, už s těmihle jsou v Ulici problémy,“ prozradila herečka.

Hereččiným tetováním se přizpůsobují kostýmy, ale i postelové scény. A tak zatímco ve výsledku na obrazovce by měly hrátky Jitky a Oldy (Ondřej Pavelka) působit přirozeně a uvolněně, pro jejich představitele to občas znamená málem gymnastické cvičení.

„Běžně mi dávají trička bez výstřihů a nosím kalhoty, aby tetování nebylo vidět. Při milostných scénách mi tetování zaličují, ale je to komplikované a nikdy to nejde zalíčit tak, aby nebylo vůbec nic vidět. Takže se s Ondřejem musíme různě zakrývat a já si musím hlídat každý pohyb, aby tetování nevykouklo. Takže někdy je to trochu tělocvik,“ prozradila o natáčení milostných scén Ilona a dodala: „Pořád prosím scénáristy, aby Jitce nějaké tetování do děje připsali, ale zatím mě nikdo nevyslyšel.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám