Hlavní obsah
Článek

Je to k vzteku vidět modelky, herečky či zpěvačky po čtyřicítce s tělem dokonalé dvacítky, zatímco my ostatní ženy dřeme v posilovnách a kila navíc ne a ne dolů. Simona ví jak na to.

Mít figuru dvacítky i po dvou dětech jako Simona se bohužel nepodaří každé. „Je to těžké už po třicítce, ale s nástupem čtyřky ve věku je to prostě ještě těžší. Některé partie zatvrzele odolávají veškerým snahám o pohyb i dietám. Znám to já, znala to moje sestra i některé kamarádky," vysvětluje Simona. I paní Jana (41), té se po dětech již nedařilo vrátit či alespoň přiblížit mírám, které měla před porody. Byla to právě Simona se svým projektem proměn na Klinice Yes Visage, která na základě zkušeností z vlastního okolí poradila Janě nejpopulárnější liposukci současnosti - Laserovou liposukci SlimLipo. Jak to celé probíhalo, můžete vidět ve videu.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici
Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici
Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici
Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici
Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici
Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Štíhlá postava a pevná kůže do hodiny

Zprvu jsem se obávala a nechtěla si liposukci připustit, ale opravdu se nejednalo o žádné drsné vypumpování tuku z těla. Trvalo to hodinu a ani zdaleka se to nepodobalo mým představám o liposukci,“ popsala Jana zákrok. A není to jen o zbavení se tuku. Liposukce „vysaje” tuk a laser nejen že zaručuje přesnou manipulaci, šetrnost a minimalizuje tvorbu modřin a otoků, ale hlavně také pracuje s pokožkou v ošetřované oblasti, která pak snadněji přilne zpět, zpevní se a vypne. To ostatně potvrzuje i MUDr. Tomáš Paduch, specialista na liposukce Kliniky Yes Visage: „Právě působení laseru řadí tuto liposukci mezi nejmodernější a nejšetrnější liposukci současné estetické medicíny. Touto liposukcí lze kromě klasických partií jako bříško, boky, zadek či stehna řešit například i menší partie jako povislé paže nebo podbradek a dvojitou bradu.” Potvrdil také, že laserová liposukce SlimLipo je na Klinikách Yes Visage v Praze, Brně, Ostravě i Bratislavě nejčastěji podstupovaným zákrokem a podstoupilo ji zde i mnoho známých osobností. Z těch, co ji přiznali, jsou to například Alice Bendová, sestra Simony Krainové, Michal David nebo třeba Petr Kotvald. Více o této liposukci naleznete na www.yesvisage.cz/slimlipo.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici
Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Hubená postava zdarma

Pokud i vy toužíte po změně, ať už je to liposukce, nová prsa nebo třeba facelift či botox, můžete soutěžit o proměnu s Klinikou Yes Visage. Budete tak moci využít stejných odborníků kliniky, která se stará například o Simonu Krainovou, Lucii Bílou, Martu Jandovou, Ivu Kubelkovou či Veroniku Freimanovou. Podrobnosti naleznete na webu Kliniky Yes Visage na www.yesvisage.cz.

Další články

Načítám