Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nejkrásnější česká seriálová herečka Hana Vagnerová (41), která se už dříve ve filmu ukázala nahá, se už ve středu konečně představí divákům televize Nova v prvním dílu seriálu Expozitura, ve kterém má hlavní roli. Podívejte se, co všechno bude muset coby strážkyně zákona provádět a copak jí hrozí.

V prvním dílu nazvaném Volavka se dokonce stane na čas pracovnicí nevěstince, aby přišla na kloub záhadnému zmizení prostitutky. Bojovat bude proti drsnému Dodovi Maroše Kramára a postava Hany Tereza na chvíli dokonce bude v ohrožení života.

Seriál má třináct částí a všechno, co v něm diváci uvidí, se stalo, byť možná jiným lidem v jiném čase a na jiném místě. Scenáristé Janek Kroupa s Josefem Klímou se nechali inspirovat skutečným případem Berdychova gangu, ve kterém se ukázalo propojení policie (a nejen jí) s organizovaným zločinem.

"Nějaké postelové scény jsme Haně do scénáře napsali. Diváci ji uvidí ve velmi erotickém prádle a také prakticky v rouše Evině," řekl Super.cz již dříve Josef Klíma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám