Hlavní obsah
Článek

Úspěšná blogerka Lucie Nachtigalová ve svých příspěvcích řeší vtipně starosti dnešních matek, pro jeden den si od svých dětí mohla ale pořádně odpočinout. Lucie měla možnost vyzkoušet si roli modelky a stala se jednou z tváří vlasové kolekce. "Lucie se kvůli focení nechala radikálně ostříhat i obarvit, naprosto jsme ji změnili a vypadá neuvěřitelně," prozradil kadeřník Honza Kořínek.

Doma ji prý nepoznal ani manžel. "Když jsem přišla domů s novým účesem a barvou, manžel mě doma pozdravil slovy dobrý den," usmívala se blogerka. "Dozvěděla jsem se, že zrzky jsou prý náruživé a sexy," řekla Lucie Nachtigalová, která má s modelingem zkušenosti z mládí. "Musím přiznat, že kdysi před lety, před hodně lety, jsem občas něco fotila. Tak bylo docela příjemné být zase opečovávaná. Honza a jeho tým jsou špička a já jsem se cítila skvěle," přiznává Lucie.

Ta je autorkou úspěšného blogu Deník fejsbukové matky a také autorkou i úspěšné stejnojmenné knihy a nyní chystá pokračování. "Je to tak. Druhý díl by se měl na pulty knihkupectví dostat na jaře příštího roku. Už mám vše téměř připravené, tak uvidíme," dodala.

Reklama

Další články

Načítám