Hlavní obsah
Článek

Popularita Ondřeje Havla stále roste, je zpěvákem v kapele New Element, hercem (např. Ulice), moderátorem, blogerem. Na sociálních sítích už má víc jak osmdesát tisíc fanoušků. "Lidí je dost, jsem za to rád. Snažím se s nimi být, dávám jim informace, co dělám, kde jsem, zkrátka s nimi komunikuju a oni mi to vracejí. A to je super," řekl Super.cz Ondřej, který, bohužel pro fanynky, je zadaný.

"Jsem spokojený, s přítelkyní spolu chodíme devět měsíců. Pro mě je to stále čerstvé a je to super. Jsem taková spíš stálice," prozradil člen chlapecké kapely New Element a moderátor Fajn rádia.

"Nejvíc jsem teď moderátor. Dělám každý den v rádiu, mám odpolední show, to je věc, kde mám nejvíc prostoru. Ale mám rád i herectví, hudbu. Tyhle koníčky okolo dělám také," vysvětlil na párty protagonistů soutěže Pevnost Boyard.

Sám si natáčení neuvěřitelně užil. "Natáčení bylo famózní. Je to něco, co je jednou za život a už to nikdy nebude. Jak jsem dopadl, to teprve uvidíte," dodal Havel, který se v Pevnosti Boyard objeví tuto sobotu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám