Hlavní obsah
Článek

Kde jsou ty časy, kdy jsme ho potkávali nad ránem v pražských barech. Ze Sagvana Tofiho (59) se stal seriózní producent a zodpovědný otec a na to konto změnil i image. Kromě toho, že si nechal narůst vousy, tak zkrátil i účes a vypadá skoro jako slušňák.

Také když jsme si povídali, moc nežertoval, ale zahrnul nás výčtem svých projektů. "Povedlo se nám, že do Boby centra v Brně přivezeme muzikály Mýdlový princ a Angelika, z toho mám velkou radost, a připravují se i castingy na nový muzikál," vypočítal.

"Myslím, že je dobré mít hodně práce. Už jsem si užil období, kdy jsem nic nedělal. Bylo to skvělé, strašně se mi to líbilo, ale to období skončilo a teď dělám věci, které mě baví, takže stojí za to ráno vstát a makat," míní.

"Do toho malá začala chodit do školy, takže je to s časem trochu náročné. Rád bych si našel nějaký čas na mejdánky, ale chodím třikrát týdně sportovat, hraju hokej, občas tenis. Takže v pohodě," nastolil zdravý životní styl Sagvan. "Musím mít čistou hlavu, mám další nápady a baví mě to," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám