Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Anna K (59) jako jediná ze soutěžících poslední řady StarDance chyběla na tiskové konferenci, a tak jsme se za ní vypravili na trénink s tanečníkem Markem Hrstkou. Cítí se sice unavená a vyčerpaná, ale na to, že - jak sama tvrdí - nemá žádnou kondici, vypadala ukázka tance, který jsme viděli, skvěle.

"Občas mě bolí kotník, koleno nebo kyčel a záda, protože když jsme trénovali zvedačku, tak jsem si něco skřípla. Ale jsou to takové krátkodobé bolesti, které se vždycky rozplynou," krčila Anna K rameny, když jsme se jí ptali, jak se cítí. Není divu, má za sebou mnohem horší věci.

Poprala se s rakovinou prsu a má za sebou celou řadu úrazů, které nám na kameru vyjmenovala. Berle prý odložila těsně před tréninky StarDance. Na lyžích si utrhla lýtkový sval, pak spadla a měla otřes mozku a sedřela si půlku obočí, naposledy si utrhla vazy na nártu. "Každopádně jsem držák, takže takové věci mne nezastaví," smála se.

StarDance bere jako nový začátek. "Vzala jsem to proto, abych se už celkově nějak vymanila z nějakých temnot, ať už psychických, nebo fyzických. Začíná mi nový život. Pokud jde o energii, jsem unavená, přiznám se. Jsem hodně unavená, nemám žádnou kondici, neměla jsem ji, ale cítím radost. Cítím ty endorfiny z radosti z pohybu, z hudby, z tance, který zdaleka nejde tak dobře, jak bych si přála. Ale věřím, že mi půjde líp a najdeme ještě způsob, jak ze mne udělat tanečnici," je přesvědčená zpěvačka.

Kromě StarDance také hodně koncertuje a chystá novou desku. "Je to moje první album po pěti letech. Nahrávání a přípravy už nemohu zastavit a musím říct, že je to pro mě trochu punk dělat dvě tak velké věci najednou. Najednou nemám čas vůbec na nic, ale musím to zvládnout. Měla bych vydat album na konci roku. Už k němu mám singl i videoklip, jmenuje se Vždycky se budeme znát. A příští klip bude určitě taneční," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám