Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka, hvězda seriálu Doktoři z Počátků Michaela Sejnová, letos na jaře porodila svého prvního potomka a jen několik měsíců po porodu syna Matěje se nebála postavit před objektiv fotoaparátu a nafotila kolekci účesů a trendů pro podzim a zimu.

"Věděla jsem, že to bude krásná a příjemná práce, a tak jsem nepřemýšlela ani minutu. Navíc sama jsem v té době chtěla tak trochu změnit účes a barvu," vysvětluje herečka. Kadeřník Honza Kořínek přizval Míšu ke spolupráci už podruhé. "Musím říct, že mateřství Míše dodalo ještě více ženskosti, smyslnosti a i sex-appealu. Jsem nadšený z toho, jak se fotky povedly," popisuje.

Míša se už teď v září chystá vrátit do práce, a to v muzikálu Alenka v kraji zázraků. "Celé léto se zkoušelo a já už se těším, až se zase vrátím na jeviště. Alenka v kraji zázraků je krásný muzikál a myslím, že se bude divákům líbit," říká herečka, která má zpět svojí štíhlou postavu.

Ta větší část zkoušek v divadle zvládla i s několikaměsíčním synem. "Malý je moc hodný. I díky tomu se můžu vrátit do práce. Kdyby to tak nebylo. Rozhodně bych dala přednost jemu před kariérou. Když to ale jde, tak proč to neprokombinovat," dodala.

Reklama

Další články

Načítám