Hlavní obsah
Článek

Barbora Poláková (40) patří mezi naše nejkrásnější herečky a zpěvačky a dokazuje to i na nových fotografiích. Bára nafotila kolekci účesů pro svého osobního kadeřníka a kvůli fotkám prošla velkou proměnou.

O nabídce dlouho neuvažovala. "Důležité pro mě bylo, že se s Honzou nasměju. To, že se mi líbí jeho práce, beru jako skvělý bonus. Ale to oboje dohromady je ideální kombinace pro spolupráci," popisuje svou účast v podzimní kolekci oblíbená zpěvačka.

Honza Kořínek si Báru Polákovou vybral, protože přesně zapadala do jeho koncepce focení kolekce s názvem Happiness neboli štěstí. "S Bárou jsme se seznámili na jaře na křtu její desky v Malostranské besedě. Přesvědčila mě o tom, že je, použiju slovo opravdová. Na nic si nehraje. Jsem moc rád, že jsme si sedli i lidsky," pochvaluje si kadeřník.

Ten Barboru Polákovou před focením své vlasové kolekce pro podzim a zimu dokonce i proměnil. "Vlasy jsme ostříhali tak o patnáct centimetrů určitě a opět se ze mě stala blondýna," říká s úsměvem Barbora Poláková a dodává, že se dalším změnám vlastně ani nebrání. "Třeba se proměním ještě mnohem víc, nevím. Možná nějaký úlet teď na podzimní turné, co mi začíná. Uvidím," dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám