Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Má to ale štěstí! Modelka Lucie Smatanová patří dlouhodobě nejen u nás, ale i v zahraničí k nejvyhledávanějším českým kráskám, je docela na roztrhání, po práci však spočívá v náručí jen jediného muže. Je to italský hřebec s poněkud neobvyklou profesí.

S jednatřicetiletým doktorem je Lucie rok a jak sama říká, jako by s ním stále prožívala předčasné líbánky.

„Můj partner Gabriele je zubař, přesněji řečeno implantolog. Snažíme se spolu trávit co nejvíc času, záleží ale samozřejmě na tom, jakou máme kde práci. Teď jsme zrovna spolu byli v Čechách, pak jsem měla práci v Miláně. Brzy musím být v Paříži na fashion weeku, ale Gabriele tam má konferenci, takže se nám to takhle krásně spojilo a letíme spolu,“ řekla Super.cz krásná Lucka.

Se svým milým, který je také sportovec tělem a duší, absolvovala nejdříve dovolenou v Mexiku a pak také pro modelku možná nezvyklý závod Gladiator Race.

„Bylo to deset kilometrů přes třicet různých překážek. Už dříve jsem dvakrát běžela pražský půlmaratón pro neziskovou organizaci, která pomáhá dětem se svalovou dystrofií. Loni jsem ze zdravotních důvodů nemohla běžet, proto jsem se letos rozhodla pro Gladiator Race. Chtěla jsem si zkusit něco takhle náročného, ale pořád jsem na to neměla čas. Teď to naštěstí vyšlo tak pěkně, že jsme mohli běžet i s přítelem a přidala se také moje sestra s partnerem,“ dodala Smatanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám