Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když se rozkřiklo, že moderátor Leoš Mareš (47) vydělává na sociálních sítích milióny korun (firmy se o něj rvou, protože reklamy u něj mají velký úspěch), bylo jen otázkou času, kdy tohle přijde. Na nejvýdělečnějšího českého spíkra se obracejí slavné české tváře, ať je také naučí rýžovat balíky peněz na internetu!

Není divu. V Česku je v tomhle směru průkopníkem, takže když se celebrity dozvěděly, jaké neuvěřitelné cifry působením na sociálních sítích získává, už ho žádají o radu.

„Ozvala se hodně zajímavá jména, samozřejmě je ale nebudu prozrazovat. Moje zkušenosti přenést nejde, popostrčit je však můžu. Dáme si schůzku a rád jim poradím,“ řekl Super.cz Leoš Mareš, u nějž je přitom zajímavé, že nikdy v životě neměl počítač, neumí ho prakticky ani zapnout, a přesto je na internetu hvězdou.

„V životě jsem žádný neměl. V rádiu pracuji s odbavovacím systémem. Moderátoři mají vedle něj ještě počítač, ale ten jsem nikdy nepoužil. Je tam vlastně jako televize,“ směje se Leoš.

Ten měl ještě před dvěma roky šíleně předražený starý telefon (stál ho kdysi 1,7 miliónu korun), s nímž šlo maximálně tak volat, a s internetem se naučil jen díky tabletu.

A jak je to s tím, že už v životě nemá zapotřebí nikdy moderovat?

„Z finančních důvodů bych opravdu nemusel, ale jinak je to moje práce, láska, nemohl bych bez toho žít. Teď je to celé krásně propojené. Moderuju, vysílám a zároveň funguju v reálném životě. Na sociálních sítích díky tomu mohu referovat o něčem atraktivním. Kdybych seděl doma na zadku, nemám vlastně co postovat,“ vysvětluje tajemství svého úspěchu asi nejbohatší česká celebrita.

Reklama

Další články

Načítám