Hlavní obsah
Článek

Kdekdo z něj škodolibě dělá odepsaného moderátora, jenže opak je pravdou. Leoš Mareš (47) sice v poslední době moc neboduje v televizích, jenže ukázal zázračný talent na rýžování peněz a obrovské sumy vydělává na sociálních sítích. Ty cifry vás překvapí!

Tenhle text by asi neměli číst ti, kterým moderátor Leoš Mareš leze krkem. Poleze jim totiž pak částí těla spojující hlavu s trupem ještě víc.

Ještě před dvěma lety byl Leoš, co se sociálních sítí týče, hotový dinosaurus. Neměl žádnou a nebýt toho, že v taxíku nechal stařičký mobil posázený diamanty, jenž ho kdysi stál 1,7 miliónu korun, a musel si tedy koupit nový chytrý mobil, asi by dnes bylo vše jinak.

Kamarád, stylista Filip Vaněk, mu ale nainstaloval aplikaci na sociální síť a moderátor se rozjel jako fretka. Lidi jeho soukromí zajímalo, dnes má na třech různých platformách přes půl miliónů fanoušků. A naučil se i to, jak na tom opravdu fantasticky vydělat.

Spolupracuje s dvaceti velkými firmami, které mu platí za fotky (za jednu okolo padesáti tisíc) nebo za videa (klidně i 100 tisíc kaček), kde se objeví jejich výrobek. Ročně si tak může přijít na tolik miliónů (klidně i pět a víc), kolik většina z nás nevydělá za celý život. A firmy jsou s ním tak spokojené, že se ho navzájem snaží přeplatit.

„Ta představa, že ležíte v posteli, vyfotíte se u toho a dostanete 60 tisíc korun, to je přece neskutečně lákavé,“ řekl Mareš Forbesu, který jeho byznys na sociálních sítích zmapoval. Je v tomhle směru nejvýdělečnějším ze všech jemu podobných v Česku.

„Sám jsem netušil, jaké možnosti to přináší. První rok jsem dával příspěvky zadarmo, ale pak jsem si řekl, že je škoda peníze, které se nabízely, nezvednout, když tam leží,“ řekl Super.cz Mareš, který má evidentně výborný obchodní čuch. Díky tomu může nejen létat na nákladné dovolené, ale i dávat velké sumy na charitu.

Reklama

Další články

Načítám